Lokalvalg 2023

11. september 2023 er det kommunestyre- og fylkestingsvalg. Den lange valgkampen er allerede i gang og vi trenger din hjelp for å kjempe fram flere røde kommuner landet rundt.

Foto: Ihne Pedersen.

Lokaldemokratiet er viktig for kampen mot Forskjells-Norge. Kommunene er hjertet i vår felles velferd. De har ansvar for tjenester som kan bidra til å jevne ut økonomiske, sosiale og geografiske forskjeller. Om et år er det valg. Målingene viser at vi kan stå overfor en ny høyrebølge.

Det vil være et stort tilbakeskritt i kampen mot Forskjells-Norge. Det er viktig å holde høyrepartiene borte fra makt flest mulig steder, for i en tid hvor prisene øker og mange får det vanskeligere, er mer høyrepolitikk og privatisering det siste vi trenger. I vanskelige tider er det fellesskap som fungerer.

Rødt vil bruke lokalvalget til å kjempe fram flere røde kommuner som motorer for forandring. Skal vi lykkes med det, trenger vi din hjelp!

Slik kan du bidra

Ta kontakt med Rødt der du bor og meld fra om at du vil bidra. Oversikt over våre lokallag finner du her. Skriv til medlem@roedt.no hvis du lurer på hva som er ditt nærmeste lokallag.

Bidra i listearbeidet! Vi trenger både folk som vil hjelpe til med å stable nye lister på beina og som selv er villig til å være listekandidat for partiet. Fyll ut skjemaet øverst på siden.

Gi en gave til Rødts valgkamp

Valgkamp er en dyr affære. Plakater og løpesedler, reiser, avisannonser – alt koster. Men der høyresiden får millioner av rike sponsorer og Arbeiderpartiet får millioner av LO, må Rødt stole på egne krefter. Forrige valgkamp samlet vi inn over to millioner kroner fordelt på mer enn 6000 givere. Et godt eksempel på at fellesskap fungerer!

Gi et enkeltbidrag

Vipps et valgfritt beløp til nummer #557255 eller søk opp ‘Rødt Valgkamp’. Du kan også støtte oss ved å overføre penger direkte fra din nettbank. Vårt kontonummer for gaver er 1254.62.98858.

Bli Rødrev

Er du medlem, men har lyst til å støtte Rødt litt ekstra? Som Rødrev betaler du kontingent månedlig, via avtalegiro. Du velger selv hvor mye du vil gi i måneden.

Klikk her for mer informasjon.