Nyhetsarkiv2022

Lagsmøte Mai - Vårt neste lagsmøte vil bli onsdag 18.5

Neste lagsmøte er onsdag 18. mai og i helgen 21. mai vil det være aksjonsdag for likelønn med aksjonsfrokost.

1. mai-frokost 2022

1. mai-frokost 2022

Rødt Grorud ønsker velkommen til 1. mai-frokost i Steinhoggermuseet på Grorud!

Aksjonsdag mot baseavtalen torsdag 28. april kl. 17:00 utafor Stortinget

Aksjonsdag mot baseavtalen torsdag 28. april kl. 17:00 utafor Stortinget

Nettverket «Aksjon mot baseavtale med USA» som Rødt er tilsluttet legger opp til aksjon i Oslo torsdag 28. april på Eidsvolls plass utenfor Stortinget .

2021

Rødt Grorud på mange språk

Rødt Grorud på mange språk

Bydel Grorud er en hel liten klode. Vi har valgkamp-appeller på arabisk, engelsk, farsi, fransk, kurdisk, norsk, polsk, spansk, swahili, tamil, tegnspråk og urdu. Og kampanjen ‘Tamiler stemmer Rødt’ har et eget opprop på tamil.

Valgkamp 2021: Rødt Grorud trenger DEG!

Valgkamp 2021: Rødt Grorud trenger DEG!

Til alle partikamerater og venner av Rødt: Bli med på tidenes stortingsvalgkamp! Vi har ikke én stemme å miste hvis vi skal greie sperregrensa. Les hvordan du kan bidra her.

Jerusalem brenner – støtt det palestinske folket!

Jerusalem brenner – støtt det palestinske folket!

Det blir arrangert digitale markeringer over hele landet tirsdag 11. mai kl 17.00. Du kan også være med!

Gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen!

Rødt Groruddalen ønsker alle arbeidere, permitterte, arbeidsledige, trygda og pensjonerte en feiende flott internasjonal kampdag!

2020

Grorud høyt oppe på lista til stortingsvalget 2021

Rødt Oslo har valgt sine listekandidater til stortingsvalget neste år. Våre lokale kandidater har nådd høyt opp, og Grorud er den bydelen som totalt sett er best representert. Se hele lista her.

2018

Kommunevalg 2019 - Rødt Groruds toppkandidater i bydelen

Nominasjonsmøte i Rødt Grorud 20. november 2018 valgte enstemmig sine kandidater til bydelsvalg. Her er våre toppkandidater 1) Mari Rise Knutsen 2) Mona Jamtli 3) Håvard Hunstad 4) Shahla Sultani 5) Kine Larsen

Juleavslutning 18. desember i Steinhoggermuseet i Grorudveien 3

18. desember skal vi ha en hyggelig sammenkomst for laget og venner med servering og underholdning. Vi starter kl. 18:00

Prioriter barnehagene

Bydel Grorud må begynne å prioritere barnehagene! Nyere forskning viser at barn som har gått i store barnehagegrupper er mer utsatt for atferdsproblemer og uro i skolen, dårlig psykisk helse og vansker senere i livet. På bydelens nettside kan vi se at andelen ansatte med barnehagelærerutdanning ligger på bare litt over 20 prosent i flere av barnehagene. Når vi i tillegg ser at dette gjelder de store basebarnehagene, gir det stor grunn til bekymring.

Aker må komme først

På Aker Sykehus venners åpen møte rettet Siavash Mobasheri pekefingeren mot helseforetaksmodellen. Sykehus blir sett på som butikker og pasienter som kunder.