Siste nytt

Valgbrosjyra til Rødt Vestfold

Valgbrosjyra til Rødt Vestfold trekker fram de sakene som vi særlig vil legge vekt på i Vestfold under valgkampen og når arbeidet i Stortinget tar til. Det er kampen mot forskjells-Norge, fri tilgang til strandsonen, utviklinga i arbeidslivet, profittfri velferd, styrking av tjenestene fra NAV og en rettferdig og handlekraftig klima- og miljøpolitikk. Brosjyra inneholder også en presentasjon av de seks kandidatene som står øverst på lista i Vestfold. Klikk på tittelen så kommer du til den sida der du finner lenke til brosjyra.

Møt kandidatene: Margaret Nilsen

Møt kandidatene: Margaret Nilsen

I ukene framover lar vi dere bli bedre kjent med toppkandidatene på stortingslista til Rødt Vestfold. Margaret Nilsen står på 7. plass på lista i Vestfold. Hun er gestaltterapeut med egen praksis og arbeider også som miljøterapeut i to kommuner. Arbeidstakeres rettigheter og kampen mot brutalisering av arbeidslivet er to områder hun brenner spesielt for. I tillegg ønsker hun seg et skattesystem som sørger for mer rettferdig fordeling av de verdiene vi skaper. Klikk på bildet og les mer.

Møt kandidatene: Sondre Johan Wikran Larsen

Møt kandidatene: Sondre Johan Wikran Larsen

I ukene framover lar vi dere bli bedre kjent med toppkandidatene på stortingslista til Rødt Vestfold. Sondre Johan Wikran Larsen står på 6. plass på lista i Vestfold. Han er ansatt i eldreomsorgen og er i tillegg vikarlærer på voksenopplæringa i Sandefjord. Kampen mot forskjells-Norge er den aller viktigste saka for han nå. Klikk på bildet og les mer.

Kontakt oss

Leder

Maren Njøs Kurdøl

Maren Njøs Kurdøl

95824866

marenkurdol@yahoo.no

Lokallag