Rødt i Telemark har ansatt valgkampsekretærer

Silje Høyendahl og Mona Osman er ansatt som Rødt i Telemark sine valgkampsekretærer. Bli litt bedre kjent med dem her!

Det å få være valgkampsekretær for Rødt i Telemark er en stor tillit, og jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet for å vise at dette er en tillit jeg fortjener. Det å være kvinne i dagens samfunn er kanskje enklere enn hva det var før, men det er fortsatt ikke optimalt. Så jeg er stolt av partiet mitt som lar meg få denne muligheten, og jeg gledes over å få være et forbilde for andre innvandrerkvinner der ute, og å vise at det nytter å bruke stemmen sin. Det nytter å ta plass, sier Osman.

Gleder du deg til å komme i gang?

Jeg gleder meg enormt til å sette i gang med arbeidet, og å bringe inn nye måter å tenke på når det kommer til å drive valgkamp og å nå ut til alle kriker og kroker av fylket vårt. Sammen skal vi vise at vi er partiet for folk flest, og sammen skal vi vise at vi er sterkest når vi står sammen, avslutter Osman.

Silje Høyendahl er også klar:

Å få tilliten til å være valgkampsekretær for Rødt i Telemark er en spennende og utfordrende jobb, som jeg gleder meg enormt til å starte med. Jeg er utrolig stolt av Rødt for at de ikke bare tør å gi slike stillinger til kvinner for å løfte oss opp og frem, men også for at de tør å satse ungt. Jeg er stolt av å være medlem av et parti som anerkjenner kunnskap og evner, uansett hvor lang eller kort erfaring man har, sier Høyendahl.

Er du klar for valgkamp?

Jeg vet at det er et sterkt engasjement rundt omkring i fylket vårt. Det er mange som er klar for en endring, og jeg kan ikke vente med å sette i gang arbeidet for å bygge på dette engasjementet slik at vi kan få kandidatene våre fra Telemark inn på Stortinget!

Foto: Tobias Drevland Lund