Kandidatene i Telemark: Ana Isabel Taylor López

I ukene framover lar vi dere bli bedre kjent med kandidatene på stortingslista til Rødt Telemark. Ana Isabel Taylor López står på 7. plass på lista i Telemark. Klikk på bildet og les mer.

Litt om kandidaten

Ana er utdannet allmennlærer i Uruguay, og tok videre spes.ped ved UiOslo da hun kom til Norge som flyktning. Nå er hun pensjonist og bor i Bamble, hvor hun engasjerer seg i Bamble Internasjonal forening, Telemark innvandrerråd og videre sitter i kommunestyre for Rødt Bamble.

Hvorfor stiller du til valg for Rødt?

Jeg stiller til valg for Rødt for å kjempe for at alle skal bli sett og hørt uansett funksjonsnivå, alder, kjønn, etnisitet, seksuell orientering, religion eller sosioøkonomisk bakgrunn.

Hva er hjertesaken din?

Utdanning, anstendig jobb og bolig er noen av forutsetningene for at mennesker styrker sin deltagelse i samfunnet. Norge må bli med å bygge fred i verden og ikke støtte imperialistiske NATO kriger. Ikke mer bomber og blokader! Ja til bærekraftig produksjon, utdanning og medisiner. Sammen skal vi bygge en demokratisk sosialistisk samfunn som setter naturen og mennesket i sentrum, ikke profitt som førstevalg!