Siste nytt

Åpenhet og innsyn?

Åpenhet og innsyn?

Leserinnlegg på www.gd.no mandag 11. januar: Hvorfor tar det så lang tid å få svar på hvorfor ikke teststasjonen i Ungdomshallen legges et annet sted? 25.november sendte jeg en forespørsel om innsyn i referatene fra kriseledelsen, presisert senere til å være spesielt de møtene som omhandlet teststasjon i Ungdomshallen og spørsmålet om hvorfor ikke teststasjonen kunne legges et annet sted for å kunne åpne Ungdomshallen for barne- og ungdomsaktivitetene som burde få være der.

Ja til opprett­holdelse av ­viktige velferdstjenester

Ja til opprett­holdelse av ­viktige velferdstjenester

Det haster med et vendepunkt i kampen mot Forskjells- Norge. Heldigvis kan vi snart få et regjeringsskifte, men enda viktigere er at et politisk retningsskifte. Kommunedirektørens forslag til budsjett går i feil retning. Her kan du lese Rødt Lillehammers budsjettforslag.

Høyre støtter høyrepolitikk

Høyre støtter høyrepolitikk

Leserinnlegg på www.gd.no torsdag 3. desember og i avisa GD fredag 4. desember: Ikke overraskende er det (foreløpig) kun Høyre som har gitt sin støtte til kommunedirektørens budsjettforslag om å kutte 48 stillinger og 17 sykehjemsplasser. Svekket tjenestetilbud i kommunene fører jo til at de som har råd til det etterspør private tjenester. Noe som passer høyresida godt.