Ikke gå glipp av Fest for folk flest!

Den 11. august sparker Rødt Hordaland i gang valgkampen ved å arrangere tidenes fest! «Festen for Folk Flest» er en kombinasjon av politikk, kultur og moro. Åpent for absolutt alle! Medlemmer, sympatisører, venner, fiender og politikk-interesserte generelt.

Klikk her for å se Facebook-arrangementet.

Arrangementet er gratis og åpent for alle over 18 år. 

Program: 
18:00: Dørene åpner!
18:30: Panelsamtale – «Forskjells-Norge: Hvordan snur vi utviklingen?» 
20:30: Hilsningstale 
20:45: Pause
21:15: Hilsningstale 
21:30: Diktopplesning med Fredrik Hagen
21:45: Hilsningstale
22:00: Pause
22:30: Live musikk! David Pavels m/ Alejandro Huidobro og Ella Helén Bukkøy
23:30: DJ Simon Alejandro!

Forskjells-Norge: Hvordan snur vi utviklingen? 
Generasjonen som vokser opp i dag kan bli den første på over 100 år som får det mindre trygt enn foreldrene sine. Forskjellene i Norge har økt helt siden 1980-tallet. På 30 år har den rikeste prosenten i Norge doblet sin andel av inntektene. Andelen barn som vokser opp i fattigdom øker, mens antallet milliardærer har femdoblet seg på 15 år.

I panelet finner du: 
Marie Sneve Martinussen, nestleder i Rødt.
Henning Warloe, bystyrerepresentant for Høyre og nestleder i komite for barnehage, skole og idrett. 
Sara Bell, leder for Fagforbundet i Bergen. 
- Wenche Berg Husebø fra Aksjonsgruppen mot sosial nød i Bergen.
Ordstyrer er Fredrick Tønsvoll Mortvedt, redaksjonsmedlem i Tidsskriftet Røyst og tidligere leder for debattkomitéen til Studentersamfunnet. 

Det er lagt opp til pause i løpet av debatten og det vil bli mulighet for å stille spørsmål til panelet. 

Fredrik Stenhjem Hagen:
Fredrik har gitt ut diktsamlingen «Jeg kom plutselig til å slutte å tenke på deg» på Flamme Forlag, og kommer til Fest for Folk Flest for å lese egne dikt. Vi gleder oss!

David Pavels m/ Alejandro Huidobro og Ella Helén Bukkøy:
David Pavels er mannen bak Jamsession-bølgen som har herjet byen i nesten 10 år. Han har også produsert Norges største Latinske show: Lille Havanna med Bergen Vista Social Club!

David stiller opp med SlideGuitaren sin og leverer supergroovy musikk fra ulike verdenshjørner, sammen med sin mexicanske venn og musikerkollega Alejandro Huidobro, samt Ella Helén Bukkøy på fiolin. 

Simon Alejandro:
Simon står bak undergrunns-plateselskapet og klubbkonseptet Jungelenog har selv gitt ut flere plater ila. årene som rapper. Han spiller musikk med fokus på afro / brasiliansk / colombiansk / karibisk sound og har de siste årene vært en aktiv figur i det bergenske klubb- og musikkmiljøet. Vi kan garantere god stemning og dansbare låter fra Jungelens faste DJ.

Gratis inngang!

Følg med på Facebook-eventen for oppdateringer!