Rødt-bloggen

Vi har fått til mye med én. Tenk hva vi kan få til med ti!

Aldri har vi vært nærmere et historisk rekordvalg for Rødt.

RØDT-LEDER: Bjørnar Moxnes. Foto: Ihne Pedersen.

Kjære deg som er på venstresida:

Aldri har vi vært nærmere et historisk rekordvalg for Rødt. Så nå må du spørre deg selv: Skal du gi de andre partiene enda en sjanse, eller skal du være med å skape historie? 

For det første vil Rødt over sperregrensa sikre et nytt flertall. Endelig! I åtte år har de borgerlige gitt milliardærene, velferdsprofitørene og oljedirektørene alt de har pekt på. Nå har vi muligheten til å sette ned foten.

For det andre vil Rødt bli en sterk kraft til venstre for regjeringa. Det betyr at en ny regjering ikke bare får partier til høyre for seg som presser dem, men også en kraft fra venstre: Et utålmodig Rødt som er klare til å samarbeide, forhandle og forandre Norge i riktig retning. 

For det tredje er Rødt over sperregrensa oppskriften på en rekordsterk venstreside.

Uansett hvor i landet du bor kan en stemme på oss bety at vi bryter sperregrensa på 4 prosent, og at Rødt dermed sikrer ti ekstra mandater for venstresida. Det får du ikke med noen andre partier.

Tenk hva det vil ha å si for kampen mot Forskjells-Norge. For fagbevegelsen. For profittfri velferd og gratis tannhelse. For en sterk stemme mot USA og EU. For en kraftfull og rettferdig miljøpolitikk.

Det blinker kode rød for menneskeheten og klimaet. FNs naturpanel har sagt at gjennomgripende samfunnsendringer må til. Svaret er ikke grønn kapitalisme. Det trengs en sterkere kraft på venstresida enn noen gang før.

Din stemme kan få Rødt over sperregrensa nå. Vi har fått til mye med én representant og borgerlig flertall. Tenk hva vi kan få til med 10 representanter og et nytt flertall. Men ingenting er sikkert før siste stemme er talt opp. Nå har vi sjansen. Er du med oss?