Velkommen til høstsamling/organisasjonskurs på Hald Pensjonat 22. - 24. november

I år har vi valgt å bruke den årlige høstsamlingen til Rødt Agder på et helgekurs i organisasjonsbygging. Alle våre medlemmer er hjertelig velkomne til Hald i Mandal, 22. - 24. november

Partiet vårt vokser fort, vi får stadig nye medlemmer og vi har gått fra 1 til 11 folkevalgte i Agder. En slik medlemsvekst er gledelig, men det krever samtidig mye av oss som organisasjon. Derfor har vi i år valgt å bruke den årlige høstsamlingen til Rødt Agder på et helgekurs i organisasjonsbygging. 

Vi har satt sammen et organisasjonskurs som skal gi faglig og organisatorisk styrke til lokallagene våre, slik at de er rustet for ytterligere medlemsvekst, større oppgaver og mer aktivitet i tiden som kommer. Det er også en god anledning til å bli bedre kjent med hverandre på tvers av kommunegrenser og lokallag.

Beliggenhet:
Hald Pensjonat ligger rett vest for Mandal sentrum. Adresse: Halseveien 37, 4517 Mandal.

Timeplan:
Denne er ikke ferdigstilt enda, men programmet starter på fredagen kl 18:00 på Hald Pensjonat, med velkomst og felles middag. Vi avslutter cirka kl 12:00 på søndag.

Transport:
Bussrute 200 paserer Hald Pensjonat både i østgående og vestgående retning. Busstoppet heter "Hald". Bruk gjerne AKT sin reiseplanlegger.
Reiser du/dere med bil oppfordrer vi til samkjøring. Det er parkeringsplass på Hald Pensjonat med gratis parkering for gjester.

Påmelding:
Bruk skjemaet under. Det er gratis å delta (de som har mulighet betaler 200 kroner i matpenger for hele helgen). Alle våre medlemmer i Agder kan melde seg på. Innholdet spisses inn mot de som i dag sitter i styret i sitt lokallag, eller som kanskje kunne tenke seg å sitte i et styre i framtiden.

OBS: Påmeldingsfrist fredag 8. november!

Kontaktperson:
Ragni Nygaard Bakkland, fylkessekretær, kan kontaktes på ragni@roedt.no