Vil du jobbe for Rødt på Stortinget?

Vi søker folk som kan jobbe som politiske rådgivere og presse-/kommunikasjonssekretærer i sekretariatet for Rødts stortingsgruppe.

Vi søker folk som kan jobbe som

  • politiske rådgivere
  • presse-/kommunikasjonssekretærer

i sekretariatet for Rødts stortingsgruppe.

Rådgiverne følger opp fagkomiteene på Stortinget, jobber utadrettet overfor journalister og media, andre organisasjoner og fagmiljøer, samarbeider med Rødts partiorganisasjon og bistår Rødts stortingsrepresentanter i det politiske arbeidet.

Presse-/kommunikasjonssekretærene jobber med ytterligere synliggjøring av viktige saker på Stortinget og Rødts arbeid, gjennom mediekontakt, tekstarbeid, produksjon av innhold til sosiale medier med mer.

Du vil jobbe med et bredt spekter av saker, og må kunne sette deg raskt inn i kompliserte sakskompleks og formidle disse videre, skriftlig og muntlig. Du må ha god formidlingsevne, og kunne jobbe presist, effektivt og godt både selvstendig og sammen med andre.

Relevant arbeidserfaring er minst like viktig som utdanning. Har du jobbet i eller har annen tyngre erfaring fra fagbevegelsen, miljøbevegelsen eller andre organisasjoner? Eller har du jobbet innen journalistikk/media? Vi er også interessert i rådgivere med utdanning innen økonomi eller juss.

Rødt er i framgang, og vi kan vi kan tilby et hektisk og spennende arbeidsmiljø med utfordrende arbeidsoppgaver. Arbeidssted er Stortinget. Lønn i henhold til tariffavtale mellom AAF og HK. Den som ansettes må kunne arbeide i samsvar med Rødts politiske grunnlag og program, og det er en fordel med god kjennskap til Rødts politikk og strategi.

Kvinner og personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Søknadsfrist: 8. oktober.

Send søknad og CV til fredrik.sand@stortinget.no

Spørsmål om stillingen? Kontakt:

Fredrik V. Sand

Fredrik V. Sand

Sekretariatsleder

99469037

fredrik.sand@stortinget.no

Anna Blix

Anna Blix

Leder i HK-klubben

99163789

anna.blix@stortinget.no