Silvana Imam kommer på Popvenstre

I 2019 åpnet hun Roskilde-festivalen på Orange scene. I august er den prisbelønte svenske rapperen Silvana Imam headliner på Popvenstre.

Silvana Imam. Foto: Kimberly Ihre

Klikk her for å kjøpe billetter

Når Popvenstre avholdes i Kubaparken 27. august, blir det med Silvana Imam som hovedartist. Konserten blir den eneste Imam holder i Oslo i sommer. Artistens norske management skriver om Imam at «Det finnes en bevegelse rundt henne, en rørelse som er langt mer enn bare rap. Den finnes i det visuelle uttrykket, den emosjonelle vekten på tekstene, i bevisstheten, og i musikken.

Imam vant Musikförläggarnas Pris i kategorien «Årets tekstforfatter,» og har blitt nominert til «Guldmicken» på P3 Guld galan 2016. Hun ble kåret til «Årets artist» på Grammisgalan (tilsvarende Spellemann i Norge) i 2016 og har spilt på South by Southwest i Texas USA, Roskildefestivalen i Danmark, og Øya og Slottsfjell her hjemme i Norge.»

Nå er hun klar for et eksklusivt show på Popvenstre, 27. august i Kubaparken i Oslo. Klikk her for å kjøpe billetter

FESTIVALKLAR: Partisekretær Benedikte Pryneid Hansen. Foto: Ihne Pedersen.

Benedikte Pryneid Hansen, medlem i festivalens programgruppe og partisekretær, gleder seg stort:

– Vi gleder oss enormt til å få Silvana Imam til Kubaparken 27. august. Hun er en artist som løfter festivalen til nye høyder, og hun opererer i krysningspunktet mellom kultur og politikk på en måte som passer perfekt for Popvenstre. I tillegg er vi spesielt stolte av å kunne markere skeivt kulturår ved å toppe programmet med en skeiv artist av internasjonalt format. Dette blir et fyrverkeri av en konsert ingen bør gå glipp av!

Klikk her for å kjøpe billetter

Klikk her for å lytte på Spotify

Se video av Silvana Imam

Andre artister som er klare:

Aiming for Enrike

Aiming for Enrike

Den eksplosive duoen skal skape elektrisk stemning på hovedscenen. Et av Norges mest nyskapende og spennende band! Med Tobias Ørnes Andersen og Simen Følstad Nilsen.

Klikk her for å lytte på Spotify

Tilbud og etterspørsel: Bertolt Brecht – en kynisk menneskevenn

Gruppen Tilbud og Etterspørsel

Gruppa Tilbud og Etterspørsel med Vigdis Hjorth i front tar oss med inn i dramatiker og poet Bertolt Brechts verden – for å overbevise oss om at verden bør omorganiseres! Med Vigdis Hjorth, Jørn Simen Øverli, Ruth Wilhelmine Meyer og Espen Leite.

Se video av Tilbud og etterspørsel

Sliteneliten

Sliteneliten på Blå

Sliteneliten leverer grandiose powerballader og lettbeinte viserock med kompromissløst budskap. Silje Strøm på tverrfløyte, Inga Haugdahl Solberg på fele, Ylva Gulpinar og Synneva Gjelland på gitarer, Thea Marie Kvam på trommer og Maria Refsland spiller bass.

Klikk her for å lytte på Spotify

>> Klikk her for å kjøpe billetter til Popvenstre