Rødt søker vikar som politisk rådgiver for miljø- og energipolitikk på Stortinget

Har du et engasjement for en rettferdig og kraftfull miljøpolitikk, og relevant erfaring/kompetanse innen klima-, kraft- og naturspørsmål?

Foto: Silje R Kampesæter/aktivioslo.no

En av våre rådgivere skal ut i permisjon og vi søker derfor en vikar for henne.

Du skal følge saker i energi- og miljøkomiteen i Stortinget og vil få andre relevante oppgaver i sekretariatet for Rødts stortingsgruppe.

Rådgiverne følger opp arbeidet i fagkomiteene, jobber utadrettet overfor journalister og media, andre organisasjoner og fagmiljøer, samarbeider med Rødts partiorganisasjon, bistår Rødts stortingsrepresentanter i sitt arbeid og med andre forefallende oppgaver i stortingssekretariatet.

Du vil jobbe med et bredt spekter av saker, og må kunne sette deg raskt inn i kompliserte sakskompleks og formidle disse videre, skriftlig og muntlig. Du må ha god formidlingsevne, og kunne jobbe presist, effektivt og godt både selvstendig og sammen med andre.

Rødt er i framgang, og vi kan vi kan tilby et hektisk og spennende arbeidsmiljø med utfordrende arbeidsoppgaver. Arbeidssted er Stortinget. Lønn i henhold til tariffavtale mellom AAF og HK. Den som ansettes må kunne arbeide i samsvar med Rødts politiske grunnlag og program, og det er en fordel med god kjennskap til Rødts politikk og strategi.

Kvinner og personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Omfang: 60-100% i ca. 7 måneder, etter nærmere avtale.

Tiltredelse: 1. februar eller etter nærmere avtale.

Søknadsfrist: 10. januar 2022.

Send søknad og CV til fredrik.sand@stortinget.no

Spørsmål om stillingen? Kontakt:

Fredrik V. Sand

Fredrik V. Sand

Sekretariatsleder

99469037

fredrik.sand@stortinget.no

Anna Blix

Anna Blix

Leder i HK-klubben

99163789

anna.blix@stortinget.no