Rødt søker regnskapsmedarbeider

Rødt søker en nøyaktig og strukturert regnskapsmedarbeider i en 50 % stilling for tiltredelse i januar.

Foto: Anja Rolland

Rødt er et parti i sterk vekst. Dette året har vi vokst til over 13 000 medlemmer. Vi får stadig flere lokallag, vi har over 200 folkevalgte over hele landet og en stortingsgruppe på åtte representanter. Vi har derfor behov for å utvide vår administrative kapasitet og er på utkikk etter en allsidig regnskapsmedarbeider.

Vi søker en nøyaktig og strukturert regnskapsmedarbeider i en 50 % stilling for tiltredelse i januar. Hovedoppgavene vil være med på å føre regnskapet for partiet sentralt, bistå lokallag med deres regnskapsføringer samt regnskap for vår nettbutikk.

Vi søker deg som er ansvarsbevisst og strukturert og som liker kontor- og administrasjonsoppgaver. Du må erfaring fra regnskapsføring og helst kjennskap til regnskapsprogrammene Visma Payroll (lønn), Uni Economy (regnskap) og eAccounting (regnskap). Du vil jobbe tett sammen med vår regnskapssekretær og vår økonomiansvarlige og bli en del av et hyggelig og hektisk kontormiljø.

Arbeidsplass er partikontoret i Dronningens gate 22. Lønns- og arbeidsvilkår i henhold til tariffavtale mellom Handel og Kontor og Rødt.

Kvinner og personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Send søknad med CV og referanser til roedt@roedt.no
Søknadsfrist: 9. januar 2022.