Rødt søker organisasjonsrådgiver på Stortinget

Vi søker deg som vil være med og styrke Rødts organisatoriske arbeid innad og utad.

Foto: Silje R Kampesæter/aktivioslo.no

Vi søker en organisasjonsrådgiver i ny fast 100% stilling som skal jobbe med å styrke Rødts stortingsgruppes organisatoriske arbeid, både i det daglige og i forbindelse med valgkamper og andre perioder med mye aktivitet.

Rådgiveren skal jobbe med arrangementer og kalender, kampanjeaktiviteter, koordinering av representanter, oppfølging av henvendelser og systematisk kontakt og samarbeid med partiorganisasjonen, andre organisasjoner og eksterne samarbeidspartnere.

Det er også aktuelt med andre oppgaver knyttet til kontordrift, administrasjon, personal, og med ulike praktiske og politiske rutiner.

Organisasjonsrådgiveren skal jobbe i tett samarbeid med gruppesekretæren, ledelsen av stortingsgruppa/sekretariatet og med våre representanter og ansatte.

Du må være både initiativrik, ryddig og systematisk, kunne jobbe presist, effektivt og godt både selvstendig og sammen med andre. Du bør ha relevant erfaring og resultater å vise til innenfor organisasjonsarbeid eller tilsvarende.

Vi kan tilby et hektisk og spennende arbeidsmiljø med utfordrende arbeidsoppgaver. Arbeidssted er Stortinget. Lønn i henhold til tariffavtale mellom AAF og HK. Den som ansettes må kunne arbeide i samsvar med Rødts politiske grunnlag og program. God kjennskap til Rødt er en fordel.

Kvinner og personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Søknadsfrist: 26. februar 2024.

Tiltredelse: Mai eller etter avtale.

Send søknad og CV til fredrik.sand@stortinget.no

Spørsmål om stillingene?

Kontakt Fredrik V. Sand Sekretariatsleder 99469037 fredrik.sand@stortinget.no Millie Linnea Natalia Killi HK-klubben 45478843 millie.linnea.natalia.killi@stortinget.no