Rødt søker regnskapsmedarbeider

Rødt vokser, og søker ny regnskapsmedarbeider i 100 % fast stilling.

Foto: StellrWeb / Unsplash.

Rødt er et parti i sterk vekst. Vi har vokst til over 13 000 medlemmer. Vi får stadig flere lokallag, vi har over 200 folkevalgte over hele landet og en stortingsgruppe på 8 representanter. Vi har derfor behov for å utvide vår administrative kapasitet og er på utkikk etter en allsidig regnskapsmedarbeider.

Vi søker en nøyaktig og strukturert regnskapsmedarbeider i en 100 % stilling for tiltredelse snarest. Hovedoppgavene vil være å føre regnskapet for vår nettbutikk inkludert mva-rapportering, bistå ved lønnskjøringer og bistå lokallag med deres regnskapsføringer.

Vi søker deg som er ansvarsbevisst og strukturert og som liker kontor- og administrasjonsoppgaver. Du må ha erfaring fra regnskapsføring og vi forutsetter gode kunnskaper om mva-regnskap. Det er en fordel at du har kjennskap til programmene Visma Payroll (lønn) og Uni Economy (regnskap).

Du vil jobbe tett sammen med vår regnskapsmedarbeider og vår økonomiansvarlige og bli en del av et hyggelig og hektisk kontormiljø.
Arbeidsplass er partikontoret i Dronningens gate 22. Lønns- og arbeidsvilkår i henhold til tariffavtale mellom Handel og Kontor og Rødt.

Kvinner og personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Send søknad med CV og referanser til roedt@roedt.no

Søknadsfrist: 25. mai 2022.

Spørsmål om stillingen? Kontakt:

Finn Olav Rolijordet

Finn Olav Rolijordet

Økonomiansvarlig

90516931

finno@roedt.no

Benedikte Pryneid Hansen

Benedikte Pryneid Hansen

Partisekretær

91587423

benedikte@roedt.no