Rødt søker landsmøte- og valgkampsekretær med rask tiltredelse

Rødt har behov for å styrke staben som skal sørge for et godt gjennomført landsmøte og tidenes valgkamp. Vi utlyser med dette en landsmøte- og valgkampsekretær i 100% stilling ut september 2021, med mulighet med forlengelse.

Rødt opplever en formidabel medlemsvekst, gode meningsmålinger og partiet får stadig flere lokallag. Vi har behov for å styrke staben som skal sørge for et godt gjennomført landsmøte og tidenes valgkamp. Vi utlyser med dette en landsmøte- og valgkampsekretær i 100% stilling ut september 2021, med mulighet med forlengelse.

Vi søker en engasjert medarbeider med erfaring fra og interesse for politisk organisering. I første del av perioden er jobben å bidra til den praktiske gjennomføringa av landsmøtet 4.- 7. mars, deretter følger valgkamparbeidet. Vi søker en person med erfaring fra og teft for praktisk organisasjonsarbeid som brenner for Rødts politikk.

Erfaring fra og kjennskap til organisasjons- og kampanjearbeid vil bli vektlagt og kvinner oppfordres til å søke. Noe reising må påregnes.

Vi ønsker deg som liker å organisere smått og stort, er praktisk orientert, selvstendig og initativrik. Vil kan tilby et engasjerende kollegium på partikontoret og ute i landet, varierte arbeidsoppgaver og muligheter for faglig og personlig utvikling

Arbeidsplassen er (til vanlig) partikontoret i Dronningens gate 22. Lønns- og arbeidsvilkår i henhold til tariffavtale mellom Handel og Kontor og Rødt.

Send søknad med CV og referanser til roedt@roedt.no

Søknadsfrist: 24. januar 2021. Tiltredelse snarest mulig.

Spørsmål om stillingen? Kontakt:

Benedikte Pryneid Hansen

Benedikte Pryneid Hansen

Partisekretær

91587423

benedikte@roedt.no

Jokke Fjeldstad

Jokke Fjeldstad

Leder i HK-klubben

22989052

jokke@raudt.no