Vil du være publikum på Rødt Hjemmefra: Folkemøtet live fra Trikkestallen?

Søndag 3.september inviterer Rødt til Norges største politiske folkemøte, direktesendt på nett. Du som bor i Oslo er invitert til å se sendinga direkte fra vårt studio i Trikkestallen på Torshov.

Målet med Rødt Hjemmefra // Folkemøtet er å samle folk i stuer, på kulturhus, på puben, i naustet, på kjøkkenet, rundt bordet og foran skjermen landet rundt. Programmet sendes live fra Trikkestallen i Oslo, og deltakerne er alle de som ser på direkte via YouTube. Det blir appeller, intervjuer, flammende taler og lansering av planer for tidenes valgkampinnspurt. I tillegg til Rødts politikere vil det bli innslag fra hele landet, og bidrag fra mer eller mindre kjente personer. Det blir mulighet for å stille spørsmål både i forkant og underveis i sendinga.

VIL DU VÆRE PUBLIKUM?

Du som bor i Oslo er invitert til å se sendinga direkte fra vårt studio i Trikkestallen på Torshov. Det er plass til de første 180 som dukker opp fra kl 19:00. Programmet i Trikkestallen starter kl 19:45. Dørene stenger rett før programstart.

Klikk her for arrangementet på Facebook

MELD DEG SOM VERT / VERTINNE

Hvis du ikke vil være publikum, oppfordrer vi til å arrangere visning av sendinga, enten hjemme hos deg selv eller på et offentlig sted. Har du lyst til å være med på å skape Norges største politiske folkemøte? Meld deg som vert/vertinne her: http://rødt.no/folkemotet

Sendinga starter k 20.00 på YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=d7h4iOp7YVA