Tre røde valgvaker i Oslo

Bli med å feire det som etter alt å dømme blir Rødts beste valg noensinne! Rødt arrangerer valgvake på Ingensteds i Brenneriveien, på Haveli pub på Kalbakken og på Asylet på Grønland.

Mandag 11. september fra kl 20:00 inviterer Rødt valgkampaktivister, medlemmer, støttespillere og nysgjerrige til tidenes valgvake på Intensteds og Bortenfor i Brenneriveien.

Program:

Fra kl 20.00: Disco-Soul Kollektivet Nellys Crush åpner kvelden med konsert.

Kl 21.00: Valglokalene stenger og valgdagsmålingen offentliggjøres.

Valgvaka fortsetter med taler og analyser ut i de sene nattetimer.

Konfransier for kvelden: Eivor Evenrud, bystyremedlem for Rødt.

Klikk her for arrangementet på Facebook

Grunnet forventninger om stor pågang på Rødt Oslos valgvake på Ingensteds i Brenneriveien blir det i tillegg arrangert lokale valgvaker på Grønland og på Kalbakken.

Rødt Gamle Oslos valgvake

Vi legger til rette for alle de som har lyst til å få med seg litt mer av valgsendingene. Det blir et eget rom med mulighet for valgsendingsnerding og et annet større rom hvor vi streamer fra Ingensteds i tillegg til å overføre valgsendingene.

Dessuten byr vi på egen valgquiz som oppvarming til valgdagsmålingen, redigert opptak av den legendariske partidebatten i 1983 og andre morsomme snutter og tilbakeblikk.

Asylet, Grønland 28

Kl 19:00 - 00:30

Klikk her for arrangementet på Facebook

Rødt Groruds valgvake

Rødt Grorud med venner samles på Haveli Sportspub for å følge resultat-oppdateringer i løpet av valgkvelden. Haveli holder åpent fram til kl 01:00 for oss.

Vi lover god stemning, og overraskelser i løpet av kvelden!

Haveli Sportspub, Nedre Kalbakkvei 2C

Kl 19:00 - 01:00

Klikk her for arrangementet på Facebook