Folkefest i Groruddalen - sommerens vakreste eventyr

Lørdag 15. juni arrangerer Rødt Oslo Folkefest i Groruddalen - tidenes valgkampåpning - med både kultur og politikk, sol og god mat.

Folkefest i Groruddalen

Folkefest i Groruddalen er et gratis, rusfritt og barnevennlig arrangement. Er det noe du lurer på vedrørende vår politikk i Oslo, er du usikker på om du kan bidra i valgkampen, med stort eller smått, eller har du bare lyst til å finne ut hvem som har samme politiske ståsted som deg - da er det bare å sette av denne lørdagen. ☀️😎

PRAKTISK INFORMASJON:
● DØRENE ÅPNER kl 12.30 og programmet er slutt ca. 17.00.
● Barneaktiviteter med blant annet dyktige ansiktsmalere og hoppeslott!
● Salg av internasjonal mat og drikke.
● Vi tar betalt med kontant og Vipps.
● Vil du være frivillig under festen eller i forkant? Send en e-post til oslo@roedt.no

Noen smakebiter fra programmet:
🎸Konsert med Queendom
Artistkollektivet Queendom har en energisk blanding av afropop, reggae og soul. Queendom har lang erfaring fra scene, TV og radio. Kombinert med sitt samfunnsengasjement har de utviklet en egen hybridstil som fremdeles skiller seg fra det andre artister i Norge driver med. For dette fikk de Oslo Bys Kunstnerpris i 2007.

📣 Kåseri ved Knut Nærum
Komikeren som ikke ler. Tidligere paneldeltaker i NRK-programmet «Nytt på nytt». Har gitt ut en lang rekke satiriske bøker og tegneserier.

💃 Dans
To dyktige dansegrupper fra Groruddalen skal opptre. D-Quetra og Quick Style Studio. Det blir også kurdisk folkedans!

🎻 Konsert med Hege Rimestad
Hege er først og fremst kjent som felespiller innen ulike sjangere, og har 25 års fartstid på full tid. Ved siden av Amtmandens Døtre har hun spilt i Veslefrikk, Mari Boine Band og Geirr Lystrup med godtfolk. Sammen med Lystrup mottok hun Spellemannsprisen for barneplata "Fly som en stein" i 2004. Med seg på scenen har hun Venja Ruud Nilsen

📚 Foredrag ved Sven Erik Grydeland, arkeolog
Er mennesket født egoistisk? Er kapitalismen en naturlig tilstand? Hva kan arkeologien og historien fortelle om samfunn og økonomi?

📰 Debatt, appell og åpen mikrofon
Seher Aydar (vararepresentant for Bjørnar Moxnes på Stortinget) kommer og holder appell. Her vil du også få mulighet til å stille spørsmål og gi innspill til Rødt Oslos toppkandidater til bystyrevalget og toppkandidater til bydelsutvalget i Groruddalen.

🎸Konsert med Kullet
Kullet er et pop-punk band, fra Oslos beste østkant. Bandet treffer deg hardt med selvskrevende låter inspirert av amerikansk pop punk.

I tillegg blir det stands med ulike organisasjoner og turer i nærområdet.

---------------------------
BIDRA TIL RØDT OSLOS VALGKAMP
Vi trenger økonomisk drahjelp, men også hjelp til å gjøre folkefesten kjent i Oslo.

● Invitér dine venner til denne Facebook-eventen.
● Vil du hjelpe Rødt Oslos under valgkampen? Sett inn et valgfritt beløp på kontonummer 1503.82.98272, eller Vipps oss et valgfritt beløp på Vipps-nummer 79552 (Klikk kjøp og betal).