Aktivistkveld - hver torsdag fram til valget

Aktivistenes kveld er en møteplass for alle som vil være med å drive valgkamp for Rødt Oslo. Vi møtes hver torsdag på Brygg for å inspirere, distribuere materiell og legge planer for den videre valgkampen.

Det blir valgkampens ukentlige møtepunkt på Brygg i Storgata 7 klokka 18.00. Disse arrangementene vil bestå av to korte innledninger, i tillegg til felles erfaringsutveksling, planlegging, materielldistribusjon og sosialt samvær.


På tredje samling kan du få med deg følgende korte innledninger:

ARNE KNUSER TALL
Rødt Oslos egen tallknuser og leder i Rødt Alna, Arne Rolijordet hjelper oss å skjønne mer av meningsmålinger, prognoser, valgkretsene i Oslo og hvor det er lurt å sette inn støtet i innspurten.

RØD BOLIGPOLITIKK PÅ 1-2-3
Bolig er en menneskerett og skal ikke være en vare i et marked. Hvordan får vi slutt på boligspekulasjonen? Hva slags boligpolitikk jobber Rødt for? Hva med leieboerens rettigheter? Andrekandidat i Oslo Seher Aydar gir oss svarene.

PS. Maks plass til 50 personer i lokalet pga. koronarestriksjoner. Klikk på "Delta" på Facebook-arrangementet, eller kontakt Ylva Holm Torsteinson på tlf. 954 35 343