Ny medlemsrekord i Rødt

Rødt satt ny medlemsrekord i 2022 og har nå totalt 14.215 medlemmer. – Det er mange som merker at et sterkt Rødt gjør en forskjell, sier partisekretær Benedikte Pryneid Hansen.

Foto: Ihne Pedersen.

Det er en rekord Rødts partisekretær Benedikte Pryneid Hansen er godt fornøyd med.

– Rødt vokser i alle fylkene i hele Norge og har fått over 1000 nye medlemmer. Vi har hatt en samla vekst på 7 % i 2022.

– I tillegg til en svært oppløftende medlemsvekst har vi også styrket organisasjonens grunnfjell. Vi har stifta en rekke nye lokallag fra Grimstad i sør til Nordkapp i nord. Og vi an til å gjøre et knallgodt lokalvalg med rekordmange lister.

PARTISEKRETÆR: Benedikte Pryneid Hansen. Foto: Ihne Pedersen.

Pryneid Hansen tror en viktig årsak til veksten er at Rødt leverer gode forslag til løsninger på krisene som i stadig større grad preger folks hverdag.

– Vi står i en dyp forskjellskrise der vanlige folk sliter med økte utgifter til strøm, mat og bolig. I krisetider trengs en sterkere velferdsstat, med et sterkere sikkerhetsnett for alle. Rødt vil ta tilbake kontrollen over samfunnsutviklinga og sikre en politikk som er kraftfull og rettferdig. Det er mange som merker at et sterkt Rødt gjør en forskjell. De opplever at Rødt er et sted å gå for å gjøre noe med det. Det ser vi også på meningsmålingene.

– Det er fortsatt plass til mange flere, alle som ønsker å være med og bidra: velkommen skal dere være!

Bli medlem i partiet ditt! Klikk her for å lese mer om medlemskap.