Politisk rally for en rettferdig gjenåpning

Lørdag 19. juni kl. 17 inviterer Rødt til en helt spesiell livesending, med Bjørnar Moxnes, Sofie Marhaug, Marie Sneve Martinussen og Seher Aydar med venner (TBA). Bli med på Politisk rally for rettferdig gjenåpning!

Tid og sted:

Tid: Lørdag 19.6. kl. 17 (stream fra 16.30)
Sted: Live fra helt spesielle lokasjoner, til hele landet

Tribunene har stått tomme i lang tid. Noen har tatt en større del av byrden enn andre. Pandemien har økt forskjellene, hundretusener har mista jobben, samtidig som mange milliardærer har berika seg på krisa. Men nå åpner verden igjen! Snart skal vi fylle alle stolene. Og gjenåpninga, den må være rettferdig. 

Til høsten skaper vi det politiske vendepunktet Norge trenger. Bli med på Politisk rally for en rettferdig gjenåpning 19. juni!

Sammen med Rødts toppkandidater, venner og støttespillere feirer vi gjenåpninga og viser styrke før valgkampen virkelig spisser seg til. Et rekordstort rally for et rekordvalg og en rettferdig gjenåpning!

Rallyet sendes live til hele Norge, og alle er invitert. Over hele landet arrangerer lokallag og støttespillere samlinger for å delta på rallyet sammen. Bli med på det eller lag ditt eget arrangement og inviter venner så langt smittevernet tillater det. Eller følg rallyet akkurat der du er.

Her ser du streamen:

Se Politisk rally sammen med andre:

Meld deg på Politisk rally!

Vi vil vite hvem vi har med oss! Hvis du planlegger å delta på rallyet – enten det er alene eller sammen med kjente og ukjente – har vi lyst til at du melder deg på ved å fylle ut dette skjemaet: