OBS!

Denne saken er flere år gammel. Innholdet kan være utdatert.

Nytt sosialismekapittel klart

Det nye kapittelet om sosialisme i Rødts prinsipprogram er nå ferdigstilt. Kapittelet ble vedtatt på landsmøtet 9.-11. mai. Les hele teksten her!


– Dette er et program som ser framover, ikke bakover. Det er krystallklart på at en sosialistisk revolusjon skal foregå demokratisk, og fjerner flere uklare formuleringer. Vi står fast på at allmenn stemmerett og valg til politiske organ er en selvfølge, og at vi vil utvide demokratiet, ikke redusere det slik vi har blitt beskyldt for. Etter dette kan ingen påstå at Rødt har et uklart syn på demokrati, sa Bjørnar Moxnes da programkapittelet var klart søndag 11. mai.

Klikk her for å lese hele teksten, som vil erstatte kapittel 2 i Rødts partiprogram.