OBS!

Denne saken er flere år gammel. Innholdet kan være utdatert.

En stor tragedie har rammet Norge

– Rødt fordømmer de to terrorangrepene på Utøya og Regjeringskvartalet og vil uttrykke vår varmeste støtte til alle som er rammet.

– I forbindelse med den nasjonale tragedien på Utøya og bombeangrepet i Oslo sentrum vil Rødt uttrykke vår varmeste støtte og medfølelse til alle skadde, pårørende, og til alle politifolk, brannmenn, medisinsk personell og frivillige som gjør en kjempeinnsats for å hjelpe de som er rammet. En særlig tanke går til alle ungdommene i AUF og deres pårørende som har lidd et voldsomt tap, sier Rødt-leder Turid Thomassen.

– Det er en stor tragedie som i dag har rammet vårt land. Rødt fordømmer på det sterkeste disse handlingene. Det er med stor forferdelse og sorg vi konstaterer at Norge er blitt rammet av dette. Vi slutter oss til alle som har uttalt at vi nå må slå ring for å bevare et åpent samfunn. Vi vil ikke la oss skremme fra åpen politisk debatt og meningsutveksling, sier Rødt-lederen.