OBS!

Denne saken er flere år gammel. Innholdet kan være utdatert.

Rødts krisekonferanse 6. desember

6. desember på Litteraturhuset i Oslo

Trygve Hegnar, Jørgen Strickert, Emilie Ekeberg, Bent Sofus Tranøy, Ali Esbati og Torstein Dahle kommer – kommer du?

Frykt har styrt børsen i høst – avisene har meldt om ras, stup og massakre. Nå går vi fra finanskrise til fullstendig økonomisk krise: Ordrebøkene er tomme, overalt hører vi om oppsigelser og økende arbeidsledighet. Nå er det markedsfundamentalistene som har et forklaringsproblem – det er på tide med nye løsninger!

Derfor arrangerer Rødt Krisekonferanse på Litteraturhuset lørdag 6. desember.

DEL 1:

1030-1200 Miljø og motkonjunkturpolitikk

I panelet: Stein-Lier Hansen er administrende direktør i Norsk Industri og sitter i styret til Norsk Bane. Lene Liebe er nestleder i Natur og Ungdom. Helge Ryggvik er økonomisk historiker, oljeforsker og jernbaneforfatter. RU-leder Mari Eifring leder samtalen.

1230-1400 Krise i kommune-Norge?

I panelet: Gerd Kristiansen er 1. nestleder i Fagforbundet. Asgeir Drugli er gruppeleder og tidligere vararordfører for Solidaritetslista (Rødt, SV og uavhengige) på Notodden. Flere paneldeltakere kommer snart!

1400-1600 Pause. Tips: Besøk Klassekampens julemesse!

DEL 2:

1600-1800 Kriseforståelse fra venstre

I panelet: Ali Esbati er debattredaktør i Klassekampen, økonom og tidligere leder i Ung Vänstern.Torstein Dahle er økonom og leder i Rødt. Emilie Ekeberg er leder i Attac. Bent Sofus Tranøy er forsker og forfatter av Markedets makt over sinnene.

1830 Duell: Finanskrise eller systemkrise?

I det blå hjørnet: Redaktør og milliardær Trygve Hegnar. I det røde hjørnet: Rødt-leder Torstein Dahle. Journalist Jon Hustad i Dag og Tid leder duellen. Oppvarming: Jørgen Strickert fra P3morgen løser finanskrisen ved hjelp av vitser.

Lurer du på noe? Ta kontakt med Åsmund Sunde Valseth på epost asmund@sosialisme.no eller telefon 97 60 47 40